#146768
test

uha

som udgangs punkt skal man betale den dyre gæld først. Derfor giver F1 eller afdragsfrihed god mening. Afdragsfrilån er dyre ind ikke afdragsfri da kursen er lavere.

F1 giver helt klart den laveste ydelse pr månede her og nu. overvej evt. lån i euro, MEN der er en risiko på F1.

Et problem kan kun du svare på og det er hvordan du har det med risikoen. Der er ingen der kan garantere dig at rente på F1 frem over vil være lavere ind den 5% ob rente du kan få idag, men omvendt har F1 rente haft sin top historisk omkring 6% som et par af dem der er klogere ind mig har skrevet.

At du kan få lov til ikke af afdraget på dit boliglån hvis du mister jobbet kan du nok ikke være helt sikker på. Jeg kender da f.eks. en som har fået 6 måneders frist af sin bank. Så ryger huset hvis han ikke finde et arbejde der vel og mærket skal give sammen løn som han forhandlede sig til for 2 1/2 år siden. Uha ikke

hvis jeg var dig ville jeg nok prøve at ligge et budget ud fra du var arbejdsløs og at rente steg til ca 7% på dit F1 lån. Det kalder man en følsomhedsberegning og nogen gange kan en sådan senario tænking være med til at afklare hvad der er det rigtige for en.

held og lykke med det hele. let er det ikke 🙂