#146696
test

hvis jeg var dig ville jeg nok ikke tro på alt hvad din nabo fortæller dig.

F1 renten er historisk lav ja den er uden bidrag til reservefond ca. 2%.

Så ja hvis du fokusere på lav ydelse det næste år er F1 svaret.

Men er det “safe” vel det er nok et faktum at rente på F1 kommer til at stige. Eller rette så tæt på et faktum som man kan komme når vi taler økonomi. Kommer den så til at være over det du i dag betaler på et 5% obligations lån? Det er et rigtigt godt spørgsmål. Kikker vi tilbage i tiden har dem med F1 lån ind til nu haft de store smil på. De har de senere år konstant betalt en lavere rente ind alle andre, men bliver det ved med at være sådan frem over?

Det er der ingen af os der ved, men personligt går jeg i 5% ob nu. Om det er det rigtige eller forkerte valg er der lige så mange meninger om som der er mennesker, men som person er jeg ikke en spiller type og derfor kan jeg slet og ret ikke leve med den usikkerhede der er opstået om den bank jeg har mit prioritets lån i.

Så du skal spørge dig selv om du kan leve med risikoen for en stigende rente og om du har råd til i en periode på måske 5 år at betale en rente på dit F1 lån på måske 10% for i en periode på nu måske op til 3-4 år at ligge på en F1 rente på under 4%. Hvis du kan leve med risikoen og har råd til det vil jeg helt klart anbefale dig F1 lån. Faktisk tror jeg at jeg betaler en overpris for min finasiering fordi jeg slet og ret gerne vil kunne sove om natten.

held og lykke med dit valg