Forside Fora Privatøkonomi Sparekassens ret til pant i forsikringer ? Sparekassens ret til pant i forsikringer ?

#146008
test

lige lidt omkring det med pant i forsikring som jeg i grunde tvivler på er det som banken forsøger at sige til dig. Så vidt jeg ved kan man kun have pant i summmaforsikringer og jeg tvivler der for på at banken har eller kan have et pant i en forsikring for tab af erhversevne.

nå jeg læser dine indlæg tror jeg mere det banke prøver at sige til dig er at opsiger du de forsikringer ved PFA vil i have vanskeligt ved at kommme ind i ordningerne på sammen betingelser på et senere tidspunkt.

Jeg kender selv rumlen og kan kun bekræfte at et kiropraktor besøg pludselig er et stort problem og som den ande bidragyder skriver kan det i praksis være umuligt at kommme ind i en ny ordning når man er over 40.

Sider i øvrigt selv på problemet da jeg er oppereret for en diskuspolaps og fyret. om en måenden udløber den frist jeg har til at forsætte min sundhedssikring og tab af erhversevne dækning jeg har hos Danica, men problemet er slet og ret at jeg ikke har råd til at forsætte betalingen så jeg er nød til at lade den løbe ud. Min pension ved PFA som er uden indvalide dækning ud over premifritagelse regner jeg med at forstætte med. Men hvis eller når jeg kommer i job igen kan jeg sansynligvis ikke komme ind i ordningen hos Danica igen.