#145788
test

jeg synes et ovetræksgebyr på 100 kroner er en uforskammethed uanset hvem der opkræver det. Uforskammetheden bliver kun højre hvis det er beskedet beløb eller kunden har overskud på andre konti som sikkerhed. Ud over de 100 kroner tager de jo også typisk renter på en 16-25% for overtrækket og der er altså himmelhvid forskel på et overtræk på et par 100 kroner og så købe noget man har fået nej til at låne til på dankortet uden dækning.

Jeg kan ikke udtale mig om hvad danse bank gør kun om hvad EIK bank gør og at de sender et brev og tager et geybr EFTER at jeg havde dækket overtrækket på ca. 50 kroner ind er en uforskammethed. Det er kun fordi jeg har en boligprioritet hos dem et jeg ikke er væk inu. P.T. afventer jeg vurderingen af mit hus

Et overtræaksgebyr i danske bank ville også for mig til at klage over dem. I øvrigt har jeg været kunde i danske bank men forlod dem for rigtigt mange år siden da de var for dyre. Jeg har p.t. kun et par hundredetusinde i kapital pension hos dem og et medarbejderaktie depot.