#145660
Anonym

Hvis du læser under priser er ops finans kun en “låneformidler for personer i RKI” og tager 399 kr. for det. Sammen laves en plan for økonomien og så finder man en virksomhed/person, som vil yde dig lånet. Altså påtager de sig ingen risiko og ÅOP afhænger af hvad virkomheden/personen vil tilbyde dig.
På hjemmesiden lyder det som om, at tilbuddene kommer fra fremmede virksomheder/personer med høj risikovillighed (som selvfølgelig nok skal tage sig godt betalt), men det er sket i den slags selskaber, at det ender med, at det er den den alt for gode ven eller de alt for søde forældre, som ender med at optage lånet og kommer til at hænge på lånet, hvis der ikke betales tilbage.
Normalt forsikrer selskabet vennen eller forældrene med at der bliver lavet juridiske dokumenter/en låneaftale som lever op til de gældende regler på området. Men hvilke privatpersoner ved lige, hvad de skal stille op, når vedkommende holder op med at betale – udover at de formentlig bliver uvenner.
Nå men tilbage til prisen og ops finans. Du har ret. Du aner ikke, om du får et eneste tilbud på lån og hvis du får tilbud, aner du ikke om omkostningerne er så høje, at du slet ikke vil optage lånene. Sidst men ikke mindst kender du ikke de fremmede virksomheder/personer. I worst case scenario er det måske rockere, som kommer efter dig personligt, hvis du ikke betaler? Ops finans kan jo være ligeglade.
Hvis man står i RKI, vil det nok være at foretrække at lave en afviklingsordning med virksomheden, som man skylder penge og samtidig kræve at RKI registreringen bliver fjernet. Så havner man der kun igen, hvis man holder op med at betale.