#145524
test

rydet op i branchen. Ja det er jo et godt spørgsmål men desvære er svaret nok lidt mere komplekst ind du ligger op til.

Der er ikke nogen tvivl om at en del af løsningen på krisen er at f.eks. bilogpriserne skal tilpasses. Nogen af de hjælpe pakker der er vedtaget forlænger denne tilpasning og for nu at blive i det forsimplede svare det til at trække et plaster langsomt af.

men er løsningen på alle vores problemer så at vi lader f.eks. danskebank gå konkurs? Det er der så nok bred eninghed at det ikke er. Vi skal så at sige “rede” danske bank fordi alternativet er være eller koster os mere.

Der nok ikke nogen tvivl om at flere banker havde brug eller får brug for bankpakken nok ikke for at kunne overleve men for at udlånet ikke gå i står. Bank pakken skal så at sige virke som smørelse i systemet.

Hvis Danske bank som den stor bank de var blev taget med på råd i forbindelse med bank pakkerne synes jeg i grunden ikke det er spor mærkeligt. Faktisk tror jeg ikke engang at det er en hemelighed at flere af storbankerne var inde over og tale med politikerne. Det syens jeg da jeg kan huske at have set i tv avisen eller hvad.