#145440
test

i forhold til de regler der galte før var man kun ansvarlig for de 1200 kroner når pin kode blev misbrugt og f.eks. ikke hvis

D. INGEN HÆFTELSE
Der er to situationer, hvor du slet ikke hæfter.
Det gælder for det første, hvis dit navn og dit kortnummer og udløbsdato (men ikke din pinkode) er blevet opsnappet af f. eks. en hacker på internettet eller er blevet noteret af en f. eks. uærlig tjener eller taxachauffør, som herefter bruger disse oplysninger til at købe varer over nettet.
Det gælder for det andet, hvis dit betalingskort er blevet stjålet og derefter er blevet brugt uden pinkode, fx i en af de såkaldte fluesmækkere. ” http://www.familieadvokaterne.dk/Emner/653.html

nu hæfter man så i følge bemeldt indslag for 150 euro uanset hvordan misbruget er foregået. måske. Det var i al fald det de sagde og også det de skriver.

danske bank skriver på side 7/13
“Du skal højst betale 1.100 kr. i alt, hvis flere af dine kort med samme pinkode bliver misbrugt i forbindelse med samme hændelse. Det forud-sætter dog, at alle kort er spærret samtidigt. Det gælder for kort, der er udstedt af Danske Bank.”

Så spørgsmålet er jo så om journalisterne på det ellers meget lødige tyske program har fået noget galt i halsen eller danske bank giver bedre vilkår ind eu.

Jeg forstår ikke rigtigt hvad olsen banden har med det at gøre