#145292
Anonym

Nu er jeg altså nødt til at tale lige ud af posen!

Du er dog det største fjols, jeg længe er stødt ind i. Selv de simpleste sammenhænge siver åbenbart ikke ind i dit dumme uforstandige hoved!

På intet tidspunkt har Danske Bank kategorisk afvist at foretage en kapitaludvidelse. Banken har afvist, at en kapitaludvidelse her og nu var aktuelt. Det er præcist det samme som Straarup kontinuerligt og konsistent har udtalt, nemlig, at Danske Bank ingen aktuelle planer har om en kapitaludvidelse her og nu, men at banken som virksomhed altid forbeholder sig retten og mulighednen for at foretage en senere kapitaludvidelse.

Og hvis noget ville have været udtryk for panik, så ville det da netop have været at lave kapitaludvidelse dengang kursen lå i kurs 33 (mod ca. 130 i dag). Det ville da netop have været idioti på højt plan, netop som du plæderer for!

Mit bedste bud er at man laver en kapitaludvidelse i anden halvdel af 2011 eller første halvdel af 2012 og med afsæt i den indfrier den statslige hybridkapital.

Men helt ærligt, det vi fører, er ikke længere end debat, for du forholder dig ganske enkelt ikke til det dine meddebattører siger men kun til de 5% af verden, som du ser.

Det gider jeg ikke spille med på, så du må passe dig selv herfra. Jeg vil ikke kommentere yderligere på dine idiotiske meningsforstyrrede indlæg!