#145260
Anonym

Kære mr. 10%

Det er jo helt ude i hampen, det du kommer med der:

1. Priskrigen på indlån er først og fremmest en trussel mod lokalbankerne, fordi der i mange år har været en trafik, hvor folk tog deres bil, båd og huslån i Danske Bank, mens de anbragte opsparingen i en lokalbank med høj rente. Ved at gå agressivt ind i indlånskrigen, trækker Danske Bank blot kundernes indlån væk fra lokalbankerne, hvilket jeg allerede kender adskillige eksempler på i min omgangskreds.

2. Danske Bank har ALDRIG meddelt, at det ikke er muligt med aktieudstedelser. Muligheden for aktieudstedelser har Danske Bank faktisk hele tiden holdt åben, selv om det ikke er den første løsning man tyer til. Hr. Møller sidder på under 25% af aktiekapitalen og har derfor ingen mulighed for at hindre en aktieudvidelse. Personligt skal jeg gerne købe flere aktier i banken.

3. Det illustrerer jo blot, hvor solid banken er, og at Finanstilsynet, Fondsrådet og Økonomiministeriet ikke er i tvivl om soliditeten, lige som man er i Amagerbankens tilfælde. Præcist som Danske Bank, fik også Jyske Bank meget hurtigt et positivt svar på ansøgningen.

4. Jeg er udemærket klar over de store banker har de fleste utilfredse kunder. Med den fuldkommen useriøse Stein Bagger hetz, kan det ikke undre. Sådan har det forøvrigt været i mange år, men jeg tror faktisk trenden er ved at vende. Hvor mange kunder gider i længden betale 15% på kassekreditten i den lokale sparekasse, når man kan få kassekreditten for 7,7% i Danske Bank eller Nordea?

5. Selvfølgelig har Danske Bank benyttet fundingmulighederne i bankpakke 2, lige som klippesolide Spar Nord iøvrigt også har gjort det. Hvis du lige ligger mærke til det, så giver statsgarantien faktisk Danske Bank mulighed for at funde til STIBOR, LIBOR, EURIBOR + 0,00 til 0,35 bp. Kære ven, det er en finansieringsomkostning helt nede på 1,5%. Hvis man sagde nej tak til det, ville man da være direkte dum!

Læs mellem linierne: Danske Bank og Nordea lever i bedste velgåened, og kommer ud som vinderne af den store finanskrise og økonomiske krise. Hvis der er nogen der er døde, så er det de små uprofitable lokalbanker, og de idiotiske regionalbanker, som har gamblet, sat alt på et brædt og brændt enorme summer af på ejendomssektoren. Det har Danske Bank og Nordea ikke, og det er deres fordel nu!