Forside Fora Privatøkonomi Nægtet banklån på baggrund af falske lønsedler Nægtet banklån på baggrund af falske lønsedler

#145250
HalliHallo

Ja, men jeg tror ikke rigtig på det, at køre i samme rille hele tiden med de 5,75 kr., politianmeldelser, unødvendige rentestigninger og at man ikke længere kan hæve i udlandet uden gebyr giver ikke megen mening.

Jeg er sikker på, at hvis dette spørgsmål er reelt, så har EIK Bank helt sikkert kontaktet det pågældende firma, og har entet fået bekræftet, at beløbene ikke stemmer eller at firmaet måske oven i købet slet ikke eksisterer.

Jeg syntes det er godt, at EIK-Banken anmelder sådanne kriminelle forhold. Amagerbanken – som du ligeledes hader – anmeldte som bekendt Stein Bagger for fusk med fakturaer for et par år siden både til politiet og Danske Bank. Havde de dog bare taget anmeldelsen alvorligt, vil de sikkert sige i dag.

Det er da rigtigt at Danske Banke har et godt produkt (24/7) til gode kunder, men hvis du ikke kan godkendes til det produkt, så ser vilkårene vist ikke alt for gode ud uden dog at vide det.