#144896
Anonym

Der er ingen grund til at blive vulgær i dit sprogbrug, blot fordi du ikke er enig i mit syngspunkt omkring Scandinotes-obligationer, MiFID-direktivet osv.

I et demokrati kære Muhamed, der har man lov at ytre sine meniger (også systemkritiske meninger). Jeg har lov at forholde mig kritisk til de kunder, der har dumdristigt har købt disse produkter og bagefter kommer rendende og spiller intetvidende. Jeg har også lov at forholde mig kritisk til gældende lovgivning og til pengeinstitutankenævnets seneste afgørelser på Scandinotesområdet. Jeg kan overhovedet ikke se hvorfor du tænder sådan af på jeg siger at “Sparekassen Kronjylland burde tage en sag i højesteret om nødvendigt”.

Bemærk jeg kritiserer rent faktisk ikke nogen personligt i Scandinotessagen, men jeg forholder mig særdeles kritisk og polemisk til købergruppen af disse scandinotesobligationer. Det du derimod er ude i er deciderede personrettede injurier, og det har vi faktisk love imod.

Jeg synes du skulle stoppe dine injurierende provokationer og begynde at argumentere i stedet, hvis du da overhovedet evner det? Jeg kan se der allerede er flere andre, der mener du er gået langt over stregen med din vulgære sprogbrug.