#144660
test

der er et par faktuelle fejl i noget af det der skrives her

Tutte. I et ægteskab har man særråden og særhæften. Du hæfter som udgangspunkt ikke for din ægtefældels gæld. Undtagelsen er naturligvis den gæld i stifter i fællesskab der kan kreditor som ved alle andre gældforhold hvor man hæfter kollektivt selv vælge hvem af skyderne man går efter når der er konstateret misligholdelse. Men ja jeg kender da også en kvinde som stadig betaler af på den gæld hendes tidlligere mand var med til at stifte. Men som hun siger var hun naiv og overlod styringen til ham. Hun giver sjovt nok ikke andre ind sig selv skylde og hun kom faktisk ikke i RKI så vidt jeg ved.

vedr. RIK man komme altså ikke i RKI uden at have pådraget sig gældforpligtigelser der er større ind dem man kan gabe over.

Jensen. Vedr krisen. Ja jeg er selv ramt af den. For første gang i mit liv skal jeg til at være arbejdsløs. Det morsomme er så at min samlede gælde mikroskopisk i forhold til mange af dem der skriver her. Forholdet mellem vores årlige indtægt og gæld er faktisk kun 0,8 så vores gæld er kun en lidt større ind vores indtægt pr år før skat. Men jo jeg kender da også nogen der har mindre indtægt ind os og en gæld på over 2 mill. Hvorfor? Jo de kunne ikke nøjes med et brugt bil som os og de lånet hele beløbet til huset plus forbedring.

Er det synd for dem? Ja gu er det så.

Er det deres egen skyld? Ja gu er det så.