#144604
Redaktionen

Hej

Jeg vil henstille til, at spørgsmål til Mybanker.dk sendes til info@mybanker.dk. Det fremgår også af vores debat- og forumsregler, at spørgsmål til Mybanker.dk ikke kan besvares i debatforummet, men at de skal stilles direkte til info@mybanker.dk. Derfor dette svar rent undtagelsesvist.

Der er link til rette instanser på vores hjemmeside, hvor alt om beløbsdækningen for indskydere står nævnt.

F.eks. dette er vores artikel om indskydergaranti – både med den nuværende/fremtidige dækning – og der er link i selve artiklen til rette instanser, som også har beskrevet reglerne indgående: (der er i øvrigt også henvist til artiklen ovenfor i denne debattråd): http://www.mybanker.dk/bank/alt_om_bank/dine_rettigheder/vis_artikel.html?id=40.

Du kan et direkte link til selve loven for dækningen via indskydergarantifonden på vores oversigt for forbrugerlove: http://www.mybanker.dk/bank/alt_om_bank/forbrugerlovgivning/vis_artikel.html?id=55 – du skal vælge pkt. 9 på oversigten.

Du kan altid genfinde artiklerne ved at gå ind på forsiden af http://www.mybanker.dk. Vælg “Bank”-oversigten, og i “Lær mere” klikker du på “Alt om bank”.

Med venlig hilsen
Mybanker.dk

Elisabeth Arendt
Partner