#144346
Anonym

Amagerbankens aktier er komplet værdiløse uanset om banken kommer med i Bankpakke 2 eller ej.

Kommer Amagerbanken ikke med, ja så sendes banken direkte ud i konkurs og afvikling via Finansiel Stabilitet.

Kommer Amagerbanken med, ja så går der ikke lang tid før yderligere nedskrivninger tvinger banken til at konvertere hybridkapitalen til aktier. Det vil give staten en ejerandel på 85-95%, hvilket samtidig betyder, at staten får 85-95% af den fremtidige værdiskabelse i Amagerbanken, når tingene vender.

Konklusion: Uanset hvad der sker, er Amagerbankens aktier helt igennem værdiløse. Dette er årsagen til vi netop ser rationelle institutionelle investorer som PFA Pension sælge ud, mens private lalleglade tosser køber op.

Dem om det, men de kommer til at stå med et tab uanset hvad.

Og lad mig så lige slutte af med at understrege, at den der med Danske Bank og Stein Bagger simpelthen er for latterlig at blive ved med at køre rundt i.

Danske bank lavede en meget dårlig kreditbeslutning på et engagement, der kun udgør omkring 0,00001% af Danske Banks balance. Det er meningsløst at ekstrapolere 0,00001% af til at gælde de resterende 99,9999% af bankens forrenting. Det kan man naturligvis ikke.
Faktum er at Danske Bank kom ud af både 2008 og første halvår af 2009 med overskud, mens Amagerbanken tabte mia. af kroner.