#144228
Redaktionen

Hej

Jeg har ikke sagt på noget tidspunkt, at du ikke må besvare indlæg til Rådgiver. Så jeg undrer mig over, at du må have misforstået min nedennævnte henstilling til dig fra mig – (teksten er pr. 17. september 2009, kl. 18.33 i denne debattråd) – til at blive til, at jeg har sagt, at du aldrig må skrive svar til Rådgiver. Jeg beder jo blot om, at der tales pænt – og det gælder i øvrigt også for alle skribenter i vores debatforum. Hvis du f.eks. ikke vil give dit besyv med til en anden skribent, så behøver du det da heller ikke at svare.

“Kære General Prier

Vi er kede af det, når folk ikke taler pænt til hinanden. Det gælder også i denne debattråd, hvor “der ryger nogle finker af panden”.

Og blot til din orientering, så skriver Rådgiver ikke fra en ip-adresse tilhørende Amagerbanken (jeg kan faktisk se den konkrete IP-adresse, der skrives fra, og den tilhører ikke Amagerbanken, og følgeligt – som du antager det – så er Rådgiver ikke ansat i Amagerbanken).

Jeg vil henstille til, at du modererer dit sprog, når du skriver til andre skribenter. F.eks. er det ikke befordrende for en dialog at skrive “Det er også direkte LØGN når du påstår, at….”. Netop da det kan skabe en dårlig stemning, hvad jeg godt ved (tror), at du ikke har til hensigt. Jeg har jo fulgt flere debatindlæg, og er faldet over selvfølgelig også dine indlæg, og du plejer godt at kunne skrive ordentligt til de forskellige debattører. Men at skrive, at folk lyver er ikke befordrende for en dialog, man kan jo f.eks. bare skrive, at man ikke er enig i betragtningerne.

Jeg håber, at du har forståelse for denne henstilling. Vi vil bare gerne have en ordentlig tone i vores debatforum”.

Med venlig hilsen
Mybanker.dk

Elisabeth Arendt
Partner