#144174
test

ja det her passer slet ikke sammen og G svare slet ikke det jeg spørg om. Det der med at piske en stemning op er noget p… ALLE firmaer udsættes fra tid til anden for kritik selv firmaere som helt ubetinget ikke er svindel firmaer. Det er så sjovt nok kun de mere lyssky foretinger der ikke tåler sol lyset ikke. TDC er da f.eks. ikke holdt op med at levere telefon på tråds af det de har været trykket igennem.

Nå men det kort som Mitmaster udbød var et dobbelt deponerings kort og det kort som nogen fra mitmaster skrev for en lille uge siden at de var blevet tilbudt var et hunde dyrt debit kort fra et tilsyneladende tysk firma hvor man bla skulle betale min 100 euro i gebyr for at få koret. Det gebyr var maskeret som opsigelse for 6 måneder. Kortet er dyrt og mitmaster har INTET leveret ud over at sende mitmaster kundernes data videre til det tyske firma.

At man vil ta mitmaster i forsvare har jeg svært ved at forstå og jeg har også svært ved at forstå hvad lykke der skulle være ved at få et mastercard under de betingelser, men det er nok bare mig.