#144120
Anonym

Hr. General

Du bliver ved med at meddele at DB var fik bevilget penge så tidligt.
Kan du så ikke komme ind på, at det også var DB der var skyld i at vi fik den første bankpakke, der nu koster de sunde banker millioner hver måned? DB er på ingen måde en god og solid bank – det ligger så langt fra sandheden.

Nå, undskyld – det drejer sig jo om Amagerbanken.
Jeg tør godt indrømme, at jeg har aktier i Ambk – og jeg kender rådgivere og ledere i banken. Derved mener jeg også at have noget reelt at vurdere banken på.
At de skulle styrtbløde er vildt overdrevet. På privatsiden er der ikke sket det store og pga. markedet er det ikke vildt nemt for erhverv at flytte rundt. Jeg savner også dokumentationen som en anden også skrev.

Der var én der skrev at 2 revisionsselskaber har gennemgået værdisætningen og godkendt den. Det taler vel for at banken godkendes til BPII?

Hvis man derimod ønsker banken skal lukke/blive opkøbt, så er det klart, at anbefalinger om at løbe fra banken og undgå alt der har med Ambk at gøre, vil tale for at de kommer i problemer.
Skal man låne penge, så lån dem der hvor du er – hvis du får det bevilget, så er du ok – får du det ikke bevilget, så er det nok også ok. Hvis banken går ned, så er der fortsat størst sandsynlighed for at dit lån blot bliver flyttet over i den nye bank.

Jeg ved det har skabt uro blandt kunderne, men derfra og så til at få flyttet engagementer er der trods alt et skridt. Ekspeditionstiderne for flytning af engagementer er jo typisk et par uger – og hvis banken virkeligt styrtbløder, så vil det vælte ind med overførselsanmodninger og dermed må ekspeditionstiden være endnu længere.

Nu kan en del af ovenstående godt se ud som et “angreb” på generalen, men jeg er blot imod, at der ikke ses 2 sider af en sag – og specielt, når der drages nogle konklusioner udfra avisartikler, hvor der ikke altid skrives den fulde sandhed eller egne overbevisninger der heller ikke kan bakkes op af realiteter.

Jeg skal på ingen måde sige, at jeg er sikker på banken lever om 14 dage, men jeg forsøger at beholde min is i maven, så mine aktier igen kan blive lidt værd.