Forside Fora Privatøkonomi Mitmaster Mitmaster

#144092
Anonym

Der er naturligvis ingen tvivl om, at netop Mitmaster og MitVisa er et svindelforetagende. Det vidner ikke mindst de påstande om, hvilke lande som man har forsøgt at samarbejde med. Det er en ren cash cow af kendte svindlere. Et seriøst firma ville med det samme have indgået et samarbejde i England, hvor der er mange udbydere.

Det er ganske nemt også som dansker at få et Visa eller Mastercard i udlandet. Uden at det koster noget i øvrigt. Man skal blot ansøge på nettet og efterfølgende fremsende dokumentation (mail med vedhæft) på sin adresse. Der efter modtager man et mindre beløb på sin egen danske konto, som man så bekræfter på præcis det beløb på en hjemmeside. Dermed er man godkendt og kan få et internationalt kort.

Naturligvis er det Visa eller Master uden kredit, men når man skal indsætte to gange et kreditbeløb er det jo også i forvejen noget nonsens at tale om kredit..

Det er Visa og Master som man med lethed på under 2 uger kan få for 00,000 kroner..:-)
Så hvis det handler kun om betalingsmiddel, så er der jo ingen ko på isen, bortset fra den berømte cash cow naturligvis..