#144068
Anonym

Rolig nu general – ingen grund til at hidse dig op. Jeg er ikke ude i et vendetta mod dig og har absolut ingen interesse i at “jeg har ret og de andre er løgnere”. Jeg forsøger blot at bidrage konstruktivt.

I mit sidste indlæg skriver jeg IKKE at pressemeddelsen viser at FT først nu er kommet til Amagerbanken. Dér tolker du frit uden at læse hvad jeg skriver.
Netop den information har jeg fra et helt andet sted. Og min påstand er klar og entydig – tro det eller lad være – FT har IKKE forhandlet med Amagerbanken endnu (eller måske er de netop begyndt) – det er forkert når der i medierne påstås noget andet.

Men hvis du kan dokumentere andet tror jeg der er rigtig mange der gerne vil vide det (jeg vil i hvert tilfælde rigtig gerne vide det), men faktum er, at kun meget få i dette land ved hvor langt og hvordan FT har arbejdet eller ikke arbejdet med med Amagerbanken.

Og som jeg skrev tidlige, så hverken arbejder jeg eller har aktier i Amagerbanken, men reagerer alene fordi jeg mener der er skrevet rigtigt meget forkert.

Faktisk begyndte dette alene med et overordnet budskab til dem der er i tvivl – og til dem der startede denne tråd:

Hav roligt jeres penge stående i Amagerbanken, der givet en af markedes bedste indlånsrenter. Lån roligt penge i banken, men overvej om I har råd til at tabe værdien af alle jeres aktier i Amagerbanken, hvis banken mod forventning for nej til bankpakke II.

Fortsat god dag