#143990
Anonym

Jan, for nu at tale lige ud af posen.

Fatter du slet ikke et ord af hvad der bliver sagt til dig?

Forstår du ikke dansk?

1. NEJ, en bank har ikke pligt til at oprette et decideret lønkontoprodukt i almindelig forstand. De har pligt til at oprette en simpel hævekonto/indlånskonto, som kaldes en nemkonto.

2. NEJ, banken har ikke pligt til at være en fullservice bank eller filialbank, i såfald ville du dermed forbyde de store banker, der er rent internetbaserede, så som: Nykredit Bank, BRF Bank, EIK Bank, samt Basisbank.

3. NEJ, problemet er squ da på ingen måde ikke bankens. Hvis kunden er mongol, og ikke kan finde ud af at overføre penge over nettet, eller den filial- og dankortløse bank på anden vis ikke passer til kundens behov, så står det kunden fuldkommen frit for at vælge en af de ca. 120 andre banker, som har filialer.

4. JA, en bank må gerne være en “investmentbank”, som er specialiseret i investeringer og kapitalforvalning, uden at tilbyde kredit- og debetkort. Passer banken ikke til dit behov, jammen så skift dog menneske!

5. JA, en bank må gerne være en ren netbank, uden filialer. Nogle er 65 år og rene IT og Teknik mongoler – de skal naturligvis bare vælge en filialbank. Andre er 25 år og kan sagtens klare sig med en ren netbank. Lad dog folk selv vælge ud fra det behov de har. Passer banken ikke til dit behov, jammen så skift dog menneske!

6. JA, staten må gerne lukkke alle filialer i Roskilde Bank, EBH Bank, Fionia Bank, Sparekassen Løkken og så videre, så de kunder, der bliver tilbage i afviklingsselskabet kun kan hæve ved at overføre penge til en anden bank. Hvis de er utilfredse med den løsning, jammen så skift dog bank!

Jeg kan slet ikke få øje på problemet.

Gå dog et andet sted hen!