#143856
Anonym

Hej Efa,

Jeg stod i samme overvejlser da kæresten (nu forlovede) og jeg flyttede sammen i min lejlighed. Jeg arbejder fuldtid i et godt job mens hun stadig er studerende. Min indkomst er mange gange større end hendes.

Jeg var dog aldrig i tvivl. Det føltes rigtigt at få fællesøkonomi med det samme. Det handlede for mig om fremtiden og tillid. Min forlovede var fra dag 1 kvinden i mit liv og jeg var aldrig tvivl om at jeg ville hende. Dertil kom at jeg havde og har 100% tillid til hendes dispositioner med vores penge. Som en anden debattør også gjorde opmærksom på: Indkomstforholdet kan skifte i løbet af forholdet. En dag er det måske min forlovede der tjener mere end mig – men vi yder begge en indsats for det fælles projekt vi nu har sammen. Dertil ville jeg have det rigtig dårligt med ALTID at skulle være den gavmilde velgører: Ferier, nyt tøj, smykker, tasker, restaurant, teater mv….

For os betyder forhold ligestilling og tillid. Hver vores cigarkasse ville ikke fremme hverken ligestillingen eller tilliden imellem os.
De bedste hilsner 🙂