#143634
Anonym

Hej alle sammen

Alle dem der har haft noget som helst med følgende firmaer at gøre burde kontakte BASTA tv2 samt Ekstra Bladet.

http://www.mitvisa.dk
http://www.mtmaster.dk
http://www.mitvisa.se
http://www.mobil-dobbelt-simkort.dk
http://www.mobil-to-simkort.dk
http://www.mobil-2-simkort.dk
http://www.smspengelaan.dk
http://www.smspengelan.dk
http://www.smspengelån.dk
http://www.steinkredit.dk

I øjeblikket er der en masse forskellige journalister der er i gang med at finde så mange som overhoved muligt der har været i kontakt med de sider, da de er ved at lave en kæmpe undersøgelse vedr. bagmændene Rene Holmgren & Mark Danciu alias John. De 2 herre er begge i forbindelse med et program på TV2 BASTA blevet undersøgt for snyderi og bedrageri.

Jeg ved fra div. kilder at det ikke slutter her, de vil hel til bunds i de sager og finde frem og stille de 2 herre til ansvar for det de har gjort… det har lavet ufattelig mange penge ved at udnytte situationen mange mennesker er i i forbindelse med finansekrisen og bankernes manglende løst til at hjælpe.

Så det at folk skriver at de får man ikke noget ud af at melde til politiet, den tror jeg ikke på, for politiet er meget interesseret i at snakke med de 2 herre og det kommer til at vore en masse debat vedr. disse sager, så hjælp hvor i kan skriv ring til politiet journalister og andre som kan hjælpe med at på dette frem i lyset.

Bare fordi at det ser ud til at være umuligt, betyder det jo ikke at det er i orden det det laver, og tro mig, hvis ikke de bliver stoppet, finder de bare på nye ting i morgen.. d kører samme model i Sverige, så tror sagtens at det er en masse offer i denne sag.