#143458
Redaktionen

Hej

Det kan jeg godt forstå, at du undrer dig over. Det gjorde jeg også, da jeg læste dit indlæg – for det er mig, der har tastet renteændringen pr. 1/9-2009 for Bank med Hjerte.

Men dette er forklaringen: På Swedbanks hjemmeside (Swedbank står bag Bank med Hjerte) kan man finde Bank med Hjertes indlånsrentetavle og udlånsrentetavle. Og sammenligner man rentetavlerne, der ligger på Bank med Hjertes hjemmeside med dem, der ligger på Swedbanks, så er de 0,10%-point højere på Swedbanks hjemmeside.

Dette er linket til Bank med Hjertes indlånsrentetavle på Swedbanks hjemmeside: http://www.swedbank.dk/sst/www/inf/out/fil/0,,653068,00.pdf

Dette er linket til Bank med Hjertes udlånsrentetavle på Swedbanks hjemmeside:
http://www.swedbank.dk/sst/www/inf/out/fil/0,,653069,00.pdf

Jeg tror, at fejlen skyldes, at Swedbank i ind- og udlånsrentetavlen på Bank med Hjertes ind+udlånsrentetavle, der ligger på Swedbanks hjemmeside, har glemt at tage højde for, at Nationalbanken pr. 28. august 2009 nedsatte deres rentesatser. Men det har de så gengæld husket i ind+udlånsrentetavlerne, der ligger på Bank med Hjertes hjemmeside.

Så reelt tak for dit indlæg. Ser du en anden gang en sats, der ser forkert ud, så vil vi være taknemmelige for, at du skriver det til os. Så på forhånd tak for dette. Skriv til info@mybanker.dk.

Mange venlige hilsner
Mybanker.dk

Elisabeth Arendt
Partner