#143442
Michael

Lad mig lige knytte en kommentar til begrebet “injurier”, som både Elisabeth nævner samt René Holmgren i en anden tråd: Iflg. Menneskeretsdomstolen er der meget vide rammer for ytringsfriheden når en sag er af “offentlig interesse”, som det hedder. Det må bestemt siges er tilfældet med MitMaster.dk. Selvom Mette virkelig mente, at Mybanker lækker oplysninger er der ikke fugls føde på den sag i retten. Det ville der være hvis Mette havde skrevet krænkende om navngivne personer i Mybanker derimod.

Det samme gælder mine udtalelser om René og jeg tager til enhver tid gerne en omgang i retten med ham. Jeg kan se, at Mybanker har slettet min seneste post, som vist også var rimelig hård i tonen og Mybanker er da også i sin gode ret til at slette efter forgodtbefindende. Jeg fastholder dog hvert et ord jeg har sagt om René.

Så med risiko for at blive slettet, bannet osv: René Holmgren driver den ene svindelvirksomhed efter den anden og det gælder om at advare så kraftigt som overhovedet muligt mod den mand.