#143254
test

kimmer du er jo helt velkommen til at tro hvad du vil men jeg har vitterligt betalt 100 kroner til eik bank for at de har sendt mig et brev om at der var et mindre overtræk på min kones løn konto. naturligvis står vores fri midler på vores fælles konto som også er min konto og den der er tilknyttet proritetslånet med rente loft. Overtrækket blev dækket ind dagen efter af mig men 3 dage senere fik vi så et brev og en regning på 100 kroner. I scandiabank fik man intet brev og ingen regning. Eftersom den konto også står i min kones navn synes jeg faktsik at brevet er for meget af en penge maskine for min smag. Oven i betaler man jo så en temlighøj rente af det overtræk. Ja vi kunne da godt lave en kasse kredit på min kones løn konto men det koster jo.

hvis du undre dig over at det er tidligere scandiabank kunder der især har haft ovenstående oplevelse kan det jo være fordi mange af dem har prioriteslån og dermed en hel del frimidler eller det faktum at det ikke var så let at blive godkendt til lån i scnadiabank så det havde vist ikke ret store tab på deres udlån

Er man naiv når man tror på løfter som “kend din rente i 30 år” eller “rente reguleres efter renten på indskudbeviser med et rente loft på 5,5%” som svar på min mail før jeg lavede lånet spurgte jeg “Hvordan fastsættes renten” svaret var at den fastsættes efter renten på indskudbeviser. Ikke et ord om at rente tillæget frit kunde reguleres efter f.eks. ønkse om at øge bankens overskud.

det korte af det lange er at mine kunde vilkår defakto er blevet forringet efter at eik bank har overtaget scandiabank. jeg oplever envidre telefon kontakten med banke som vanskeligere og det er mit helt klare indtryk at de bare ønsker at komme af med din kunder der har priorites lån hos dem. Så pludslig er det blevet mig som forbruger der har ansvaret og sider med sorte per for en aftale som jeg har indgået med en profesionel partner som en bank. EIK bank har købt Scandia bank og brude være forpligtet til at vidre føre de aftaler som scandiabank har indgået.

Og ja havde jeg lavet et lån i et real kredit institut i stedet for skandiabank havde eik bank ikke kunnet se min røv for bare skosåler og stiger kursen på 20 4% bare lidt mere og kommer jeg i job igen er jeg skredet.

så ja Scandiabanken anbefalede EIK bank gør jeg ikke.

i øvrigt er andelskassens rente satser ikke sådan at finde, men er man garant er de konkurace dygtige.