#143252
Anonym

EIK Bank markedsførte sig før finanskrisen, modsat andre banker, på at kunderne havde en sikkerhed for at renten fulgte nationalbankens.

Når kunden så kom ind i butikken og skrev under på lånedokumentet, jammen så fremgik det ganske rigtigt at konrakten, at EIK Bank ikke var forpligtet til at følge nationalbanken, hvad alle andre banker heller ikke gør.

Dermed er det jeg beskylder EIK Bank for vildledende og manipulerende markedsføring overfor kunderne. Det har hele tiden været pointen, som du gør alt for at fordeje med dine injurierende beskyldinger.

Den svinske fremgangsmåde er ikke bare noget jeg finder anstødeligt. Det er der rigtig mange andre i dette forum der er meget kritiske overfor.

Derudover finder jeg hele EIK Banks procedurer om at gå fuldstændigt agressivt til privatkunders små overtræk på 34,75 kr, når der er er rede penge på andre konti, for fuldkommen latterlig, ude af proportioner og direkte undergravende for troværdigheden omkring deres fremtidige bankforretning.

Helt ærligt EIK Bank bruger ressourcerne på at forfølge små privatkunders overtræk på 34,75, alt imens de taber kvarte og halve milliarder på ejedomsspekulanter. Så sent som i dag fremgår det af børsen, at flere banker (formenlig inkl EIK Bank) simpelthen er brændt inde med døde lån til ejendomsspekulanterne. De kan ikke sende disse ejendomme på konkurs, for så kommer egenkapitalen så langt ned at banken må lukke. Derfor holder de fast i disse fuldkommen udsigtsløse ejendomme og trækker tabet over de næste 5-10 år.

Jeg må derfor endnu engang fastholde, at jeg ingen tillid har til EIK Banki. Beholdningen af “syge ejendomme” gør at banker som Skælskør Bank, Amagerbanken og EIK Bank er sat fuldkommen skak mat.