#143186
Anonym

Tak til Karoline — Endelig et fornuftigt indlæg.
Spørgsmål som hvilke bank er bedst er jo næsten umuligt at svare på, for det handler om hvad man skal bruge banken til.
Men —— Svar som lortebank – møgbank kan jeg ikke forholde sig til.

Selv har jeg EIK-bank og er godt tilfreds. Har aldrig haft problemer med at komme i kontakt med dem, altid fået en høflig betjening, samt den hjælp jeg ønskede.

Er lorte/møg bank, når banken ikke vil acceptere overtræk på kontoer som ikke er bevilget?? Eller når man ikke overholder indgået aftaler?? Eller banken smækker kassen i når de kan se de aldrig vil få pengene retur som udlånes??
Eller er lorte/møg banker når der gives 0% i rente på indestående konti?? Gives 0,5 % i rente på pensionskonti?? Eller man bliver pålagt gebyrer i en lind strøm for ingen ting??

Som jeg ser det: Har man gæld,— gælder det vel om at finde en bank som skal have så lidt som muligt i rente/gebyr og har man overskud på kontoen gælder det vel om at finde en bank som giver så meget som muligt i renter af ens penge.

Når jeg har valgt EIK-Bank er det fordi banken opfylder mine behov. Jeg får en lidt bedre rente på mine indlånskonti end i mange andre banker og banken giver mig den kassekredit jeg har brug for.

Men jeg er da hverken døv eller blind, så da FIH tilbød 5.95% på 1 års konto i 2008, oprettede jeg da en konto der.

Men når man ser TV-programmet Luxusfælden (ved godt det er et underholdningsprogram) men lidt sandhed er der vel i programmet. Er det her bankerne får deres image: Lorte bank?