#143110
Anonym

Hej Alle

Tusind tak for alle de kommentarer til mit indlæg, det var rigtig dejligt med så mange forskellige inputs. Desuden var tonen jo utrolig venlig og flink, hvilket til tider godt kan være lige modsat herinde på mybanker.dk

Snakkede med SKAT i dag og fik en utrolig sød dame i røret. Hun havde utrolig stor forståelse for min personlig situation med familiære problemer osv. hun lagde desuden meget stor vægt på min betalingsvilje, da jeg havde indbetalt girokortet ASAP da de sendte brevet med lønindholdelse m.v.

Så jeg har fået en aftale med dem om jeg indbetaler 2.100 Dkr. hvert kvartal og det kan min betalingsevne sagtens klare. Hun forklarede ligeledes at de faktisk ligger de 23 % oven i den almindelig skatteprocent. Dvs. 41 + 23 = 64 % i skat efter også at have betalt AM bidrag på 8 %.

Grunden til det var så forholdsvis “stort” med 23 % af min løn, var at de havde beregnet det ud fra en måned hvor jeg fik 19 K udbetalt. Der havde jeg så også arbejdet hver dag i hele måneden. Dette gjorde jeg pga. jeg skulle flytte, så med penge til lidt nye møbler, indskud osv. skulle jeg jo bruge nogle kontanter 🙂 Bestemt ikke noget jeg vil gøre hele tiden..

Kasper