#142712
test

Michael jeg mener du har helt ret.

Det nytter ikke at diskutere med folk som neptun. jeg har prøvet og også sat mig grundigt ind i deres teorier og beviserne mod samme.

De vil som du rigtigt nævner kun se på det som de mener understøtter deres teorier. Som det er skrevet i bogen af “populær mekanik” er de så kaldet konspirations teorier baseret på direkte usandheder og misforstået fysik. F.eks. påstået det at der ikke var nok skader på pentagon, men man vælger helt bevist at overse de skader der var på store områder og den sammenstyrtning der skete af ydermuren. Eller man synes et hul er mystisk og beviser at det var et missil selv om man har fundet det næsehjul som lavede det mystiske hul på den anden side af mure. Og sådan kan man blive ved. Når man så i en debat med en konspirations teoretiker har debugget alle deres beviser et efter et kommer trumfen. ” der må da være noget om snakke” ” bare se på alt det jeg kan stille spørgsmål ved” så er det jeg spiser min hat og spørg om vi ikke et for et har afdækket alle beviser. OG så kan man starte forfra.

Ta nu f.eks. det sidste som Neptun skriver. USA føre en ond udenrigspolitik. Vel udenrigspolitik handler om at sikre sit land adgang til resurse og det vrøvl beviser intet