#142706
Anonym

Dette er ikke sandt, fordi det ville kræve at mange mennesker holdt deres mund….(spekulation) og det har intet med fakta at gøre.

Hvordan kunne vi gå i krig mod Irak på en løgn? Det kræver rigtig mange mennesker holder mund og derfor kan det ikke lade sig gøre. Saddam måtte have haft masseødelæggelsesvåben.(spekulation)

Neptun må være hele debatforumet der konspirere mod mig, fordi han skriver:

“Kære Zeus” og bruger underlig tegnsætning.(spekulation)

Michael for at forstå dette her bliver man nødt til at have sat sig grundigt ind i dette her, fordi der er mange punkter, man skal have afdækket for at kunne forstå det store billede.

Selvom jeg har brugt næsten 8 år intenst på at søge efter hvad virkeligheden er, er jeg stadigvæk i tvivl om hvem der er den øverste top, men jeg spekulere mig ikke frem til svaret, da jeg kun går op i fakta.

Jeg taler med folk fra den anden side. Jeg ved hvordan de tænker, jeg har personlig erfaring med det jeg taler om. Jeg har set hvordan virkeligheden bygger på løgn og hvor nemt befolkningen er at narre.

Vidste du at USA korrupere de fleste landes ledere i den 3 verden for at kunne nasse på deres ressourcer?

Første gang jeg hørte om det her, havde jeg lidt svært ved at forstå, hvordan det kunne lade sig gøre. Jeg talte med Charles Taylors(diktator Liberia) barnebarn der fortalte mig at Charles Taylor var blevet truet af USA til at sælge landets råvare til en meget lav pris til Amerikanske forretningsmænd og det havde han afvist. Derfor blev han fjernet med undskyldningen at han var en ond diktator.

Ja han var en modbydelig diktator, men han var blevet siddende, hvis han havde gået med på USAs krav. Det er også den samme historie med Saddam og mange andre.

Det har du sikkert heller ikke hørt før. Hvorfor er det ikke forsidestof i alle medier?

John Perkins var en ex. økonomisk lejemoder og fortæller historien om hvorfor den 3 verden bliver undertrykt af Amerikanske forretningsmænd:
http://video.google.com/videoplay?docid=808526880666247652