#142704
Michael

Det er omsonst Neptun. Du har allerede en idé om hvordan verden er og søger nu blot efter informationer der understøtter den idé. Det er med andre ord omvendt bevisbyrde.

Til os andre der gider rode med 911-konspirationsteorier kan man læse dette om WTC7 (nej Neptun – du skal ikke læse det, da du alligevel ikke vil anerkende fakta):

http://www.debunking911.com/WTC7.htm

Envidere kan man spørge sig om selv følgende: Hvis 911 virkelig VAR et gigantisk setup af Bush-administrationen for at igangsætte krigen mod terror, hvor mange involverede var mon så med? Bombeteknikere, flyveledere, ansatte i NIST og FEMA, sikkerhedsvagter i WTC, højtstående embedsfolk i det Hvide Hus, politifolk osv osv osv. Listen er uendelig og antallet af involverede må have været adskillige hundreder – måske langt over tusinde. Der er nu gået 8 år efter 911 og ingen – absolut INGEN – af disse flere hundrede mennesker har afsløret at det var et inside-job?? Forberedelsen må have taget adskillige år derudover, så hele hemmeligheden er altså bevaret af mange hundreder mennesker i måske 10 år eller mere??

Personligt kender jeg ikke 2 mennesker, som kan holde på en lille ligegyldig hemmelighed meget mere end nogle timer, men her er det altså lykkedes for en upopulær regering at holde munden lukket på hundredevis selvom blot én enkelt person ville kunne afsløre verdenshistoriens største konspiration og ganske givet tjene millioner på interviews osv?? Det er så tåbeligt, at kun Neptun (alias Zeus med mange flere) vil kunne tro på den slags.