#142680
Anonym

Michael nu lyder du jo som en rigtig conspirations theoretiker!!! dermed ikke sagt at jeg tror du er helt gal paa den, som sagt har jeg før sagt jeg tror neptun skader mere end han gavner, i sit paniske forsøg paa at faa folk til tænke selv og ikke kun tro paa main stream media som faar langt størstedelen af sine nyheder fra Reuters og AP.

Jeg forstaar bare ikke helt jer kritikkere, CNN har Lou Dobbs FOX har Glenn Beck, som siger der er en NWO Tv2 News har endda haft et interview med professor Niels Harrit hvad er det som gør jer saa fandes kloge, hvis det er penge saa har de to først nænvte langt flere end jer hvis ikke kunne i evt. uddybe hvorfor i er saa kloge paa omraadet??

Nedenunder er links fra den britiske avis Telegraph som rapportere fra WHO (World Health Organisation) der er et link fra den russiske nyhedstation Russia Today og til sidst fra FOX der er vendt paa en tallerken de sidste par aar eller bare har fundet ud af med intenettet kan de alligevel ikke holde vigtige nyheder fra folk.

De underbygger at ikke alt hvad Neptun siger er helt skævt, igen ikke at jeg siger tro paa alt hvad han siger for guds skyld ikke, men igen hvorfor skal folk tro paa jer skeptikkere bare fordi i digter noget fis op som ikke er underbygget af seriøse kilder og folk, men bare er jeres vanvittige ideer om tingene??

http://www.telegraph.co.uk/health/swine-flu/6066444/Healthy-people-with-swine-flu-should-not-be-given-Tamiflu-says-WHO.html

http://www.youtube.com/watch?v=kukVS52T0PI

http://www.youtube.com/watch?v=UGl1ol97g_4

http://www.youtube.com/watch?v=8_tf25lx_3o