#142654
Anonym

Kære Zeus,

Tak for dit kompliment.

Jeg synes selve tråden viser noget interessant.

Der har været mange som har prøvet at diskreditere og lave grin med mig. Det de indirekte siger er “hold mund. Vi vil ikke høre på det. Vi er glad for den virkelighed vi lever i. Vi ønsker ikke at opdage, at den ikke er sand. Det vi ikke ved, har vi ikke ondt af(ignorance is bliss)”

Problemet med den adfærd er, at det gør det uhyggelig nemt at manipulere flere mia. mennesker, hvis de ignorere deres manipulationer og angriber alt og alle der antyder vi bliver manipuleret, kan den mørke elite slippe afsted med selv de tåbeliste ting der ikke engang giver mening. Det giver ingen mening at trykke flere billioner dollars ud af den blå luft og give det til korrupte banker og industri og kalde det “bailout money” som en løsning på verdens største depression.

Medierne eller politikerne virker meget rolige og siger at krisen er ovre. En af vores kære debat deltagere har lige vundet 40% på verdens største casino(børsen) og ser det som et bevis på at det nu går godt igen. Det er meget enkelt, når de trykker penge ud af den blå luft ødelægger de økonomien. Det er som at tisse i bukserne på en kold vinter dag. Man skaber en her-og-nu effekt. Når det går op for folk at pengene er intet værd, vil hele økonomien kollapse. Det er logik for burhøns. Men for dem der ikke ønsker at leve i den virkelige verden, kan de overhovedet ikke forstå, hvorfor man ikke kan trykke penge ud af luft.

Hvad ville der ske hvis tyskerne holdt hinanden informeret om Hitlers planer om at gasse flere mio jøder og accepterede den virkelige virkelighed? Ville det være muligt for Nazi regimet at få lov til at forsætte?

Dem der laver grin med mig er medskyldige i New World Order, fordi med deres beviste/ubeviste fornægtelse af virkeligheden støtter de manipulatorene. Det er også den adfærd der gør, at de bliver klassificeret af eliten som får(sheep)/kvæg(cattle)/useless eaters/dispensable containers/forbrugere(consumers) og det retfærdigøre elitens agenda som går ud på, at de vil manipulere befolkningen til at udryde sig selv.

Jeg taler med folk som arbejder for den anden side og mener at 80-90% af jordens befolkning skal udryddes. De har stor foragt over for det meste af befolkningen, fordi de hader deres svaghed og mener de forpester jorden.

“If I were reincarnated I would wish to be returned to earth as killer virus to lower human population levels.”
Prince Philip

Jeg ved godt jeg har postet dette citat fra en samtale jeg havde med en fra den del af Rothschild familien, som har et meget elitært syn.

Ordet ”tester” er et andet ord for eliten.
“The biggest question that humanity has to answer for itself is “Are we cancer or are we medicine?”, and not “Where is God?” So far we share more with cancer cells, we’re programmed to proliferate and destroy our host (earth). So maybe that little group of “testers” is just functioning as medicine?

Når deres mørke agenda rammer medierne bliver der altid kastet massere af roser ud for at skjule den mørke del:

“SOME of America’s leading billionaires have met secretly to consider how their wealth could be used to slow the growth of the world’s population and speed up improvements in health and education. ”
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/us_and_americas/article6350303.ece

Ja vi ønsker at reducere (slå ihjel) det meste af befolkningen på jorden, fordi vi elsker jer.

David Rockefeller fordrag om reduktion af befolkningen:
http://www.youtube.com/watch?v=ClqUcScwnn8

Et andet bedrag er global opvarmning. Det er for at kunne retfærdiggøre reduktion af befolkningen.

1. Først bilder de befolkningen ind at vi har global opvarmning.

2. Vi har global opvarmning pga. CO2.

3. Fordi mennesker skaber CO2 bliver vi nødt til at skabe adfærdsregulering. Verdens skat på CO2 betalt til UN (verdensregeringen).

4. Selvom vi har adfærdsregulering er det ikke nok. Vi er simpelthen for mange mennesker.
Hvem skal leve, hvem skal reduceres? Den stærke må vel overleve?

Den tidligere ejer af CNN Ted Turner illustrere hvordan global opvarmning vil gå over i overbefolknings problematik. Noget må gøres og det skal ske NU. Vi er alt for mange mennesker. Det er selvmord at forsætte!
http://www.youtube.com/watch?v=mys_AQjM4U0&feature=fvst