#142596
Anonym

Hej Frank2008. Indrømmet, jeg har svært ved at følge din tankegang. Det vælter ud af dig med undskyldninger om, hvorfor Laura er i sin gode ret til at hæve penge hun ikke har. Undskyld jeg siger det, men jeg kan slet ikke se hvad Lauras mors sundhedstilstand vedkommer EIK-bank, eller om du trækker millioner af kroner ud af banken, eller hvad andre personer eller banker gør.
Jeg undre mig over, hvorfor Laura ikke har en kassekredit tilknyttet sin hævekonto — Er det fordi der er en naturlig forklaring, om at hun ikke har kunne få en sådan, eller måske hun allerede har opbrugt kassekreditten. En af mine gode bekendt, der arbejder i en stor dansk bank som kunderådgiver, fortalte at de også sender rykkebreve med gebyr ud til kunder, hvis der ikke ligger en klokkeklar aftale. Han fortalte mig endda, at de sendte ekstra hurtigt ud til kunder, der ikke holder indgået aftaler, eller som banken gerne ville af med. Så måske har du og Laura gjort EIK-Bank en stor tjeneste.

Jeg kender jo ikke Laura, men din beretning om at Laura nu er begyndt at tage SMS-lån og andre højtforrentet lån, kunne godt tyde på at der er lukket for lån i banken. Der er vel ikke mange personer i DK som ville tage et lån til 35% eller derover, hvis man kunne slippe med 10-12%.

Til sidst vil jeg lige komme med fakta. Så godt som ingen firmaer i DK acceptere forsent betalte regninger. Bare 1 dag over tiden, udløser et gebyr samt renter. Dette kan meget nemt komme til langt at overstige de 100 kr. som EIK-bank opkræver.