#142562
Anonym

Ruiner? Nej den ligger ikke i ruiner. Jeg er ingeniør og har et fast arbejde som ingeniør hos en større dansk virksomhed.

Laura havde haft konto hos Eik siden de hed Skandia, og nej jeg synes ikke Eik Bank er en decideret dårlig bank. Lauras løn gik ind hos Skandibank helt frem til 1.5. Hendes mor lå for døden i foråret og derfor skete det at hun var kommet til at trække sin konto over mellem 500 – 600 kroner en gang om måneden i 3 måneder. Hver gang Eik Bank havde sendt hende overtræks advarsel, så havde havde jeg indbetalt de penge på hendes konto, så Eik Bank havde pengene mindre end 24 timer efter jeg havde modtaget brevet. Der var jo ikke tale at hun havde brugt 5000 kroner mere end hun måtte, og overtræksadvarslen blev jo ikke ignoreret.
Jeg kender kollegaer der er kommet til at trække over et par gange, og deres bank blot sagt hov, og gik vedkommende lejlighed til at betale pengene ind igen. Ingen af dem er nogensinde blevet truet med at blive sat i noget register af deres bank.

Jeg har intet imod at de spærrede hendes dankort det er fair nok. Men jeg mener at det er at skride til yderligheder at sætte hende i et register blot for at have trukket 500 kroner. De der færringe er ekstremt smålige.

Det høre med til historien jeg havde en opsparingskonto i Eik Bank på 2 mio. Den konto ophævede jeg samme dag som Laura fik registerbrevet. Jeg kan ikke døje folk der går i små sko.

General Prior sagde at jeg ikke skal regne med Eik skriver til Laura den 1/5-2011 at nu er sat fri fra registret. Hvem kan jeg så på hendes vegne skrive til og få oplyst om hun er fri igen???