#142516
Anonym

Dette er en mærkværdi tråd. Spørgsmål som: Hvor mange gange må jeg uden bankens tilladelse låne penge ved bevist at trække over rådighedsbeløb på mit Dankort?
Hvis der sker noget sørgeligt i min familie, har jeg så tilladelse til at hæver over mit rådighedsbeløb? Og hvad nu hvis der sker noget glædeligt?

En Sætning som: Hvis jeg viste at jeg ikke hver måned, frit kunne hæver hvad der passede mig, uden at have tilladelse fra banken, ville jeg have taget en anden bank —- Hvilken bank?

I min verden, kaster man ansvaret fra sig og over på banken. Jeg har ikke så megen viden om banker, så jeg kan skråle med i koret om at EIK-bank er en lorte bank, men hvis du lånte/tog penge fra mig uden tilladelse ville jeg blive mopset og hvis du gjorde det tre gange i rap ville jeg blive meget sur også selvom det kun var 100 kr.

Det er underligt at Frank2008 mener at EIK-bank er en møg bank, når han samtidig acceptere hans kæreste tager højt forrentet lån til indkøb af en mobiltelefon. Er du sikker på hun ikke udnytter dig?
Er du virkelig så vattet så du ikke tør tale med hende, uden du er bange for hun bliver sur/ked af det. Som Michal skriver: Enten banker du økonomisk fornuft ind i knolden på pigebarnet, eller også må jeres veje skilles, for det kommer de til alligevel til når jeres verden ligger i økonomisk ruiner.
Hvis du spørger mig, så kunne pigen være nok så sød, men jeg ville ikke leve sammen med hende fra klokken halvtolv til middag, hvis hun uden min viden optog SMS-lån samt andre lån.

Til General Prier, har jeg et par spørgsmål, men inden da vil jeg fortælle, at jeg syntes dine indlæg virker meget kompetente og fornuftige, så derfor virker dit sprogbrug meget voldsomt når du kalder EIK-Bank en lorte bank, Hvad er årsagen til dette? Det kan da ikke kun være fordi man tager af bankens kasse uden tilladelse. Selv har jeg haft banken i et par år og været rimelig godt tilfreds, men jeg ville heller aldrig hæve penge jeg ikke havde, uden tilladelse – om så min mor døde, hunden fødte 15 hvalpe på en gang, eller moster Anna fra Canada kom på visit.
Jeg syntes det er dejlig at jeg i EIK-Bank selv kan oprette kontoer i min Netbank, således jeg selv har styr på de forskellige udgifter, såsom Ferie, Større indkøb, Buffer osv.
Ligeledes at renten på kapital, ratepension, opsparring, lønkonto er højere end i Lån og Spar Bank, hvor jeg kom fra.
Er det ikke lige meget General Prier om banken efter din vurdering er ved at gå på røven økonomisk, hvis man bare holder sig under indskydergarantien.