Forside Fora Privatøkonomi Rådgivningstjek af privatøkonomi Rådgivningstjek af privatøkonomi

#142232
test

svend nu skal du ikke gøre det mere vanskeligt ind det er desuden kan forskellen på et F1 lån og et ob6 lån næppe ræde en finax økonomi. Som sagt er det denne overdrevn tro på at man bare kan ta en pile efter min mening. En revisor kan heller ikke finde penge der ikke er der.

i virkeligheden er der efter min ening kun to typer mennesker med gældproblemer. Dem der er penge misbruger som jeg i mit stille sind ofter kalder “Finax økonomier” og så dem der kommer i krise på grund af f.eks. skilsmisse, sygdom eller og arbejdsløshed.

Den første kattagori skal i behandling for deres misbrug og den anden gruppe skal “ha et nyt arbejde” eller måske hvis intægsttabet er permanent ha deres boligform ændret f.eks. Det kan så være vanskeligt nok i den her tid.

Lang hoved parten af menensker kan godt fortå både forsikringer og realkridit lån hvis de lige gider at læse lidt om det. F.eks. kan man ganske let beregne forskellige ydelser på http://www.RD.DK og det er bare at læse sin præmie oversigt og sin police. Det er faktisk skrevet på dansk.