#142220
Anonym

Jeg vil bare lige sige pænt tak for svarene, Elisabeth.

For god ordens skyld skal tilbøjes, at det ikke er enkelte indlæg jeg har oplevet bliver fjernet, men hele “tråde”. Det drejer sig hovedsagelig om de “tråde” debattøren “BoSol” har oprettet eller deltaget i. Det fremgår af gamle indlæg, at han ofte om morgenen sidder og læser epn.dk, business.dk og dinepenge.dk, og derefter opretter et indlæg om dette eller hint. Flere gange har jeg altså oplevet at disse er fjernet efter nogle timer.

For nogle ganske dage siden stillede en anden person et velformuleret spørgsmål angående alternativ mellemfinansiering ved køb af hus og salg af andelslejlighed, da han mente, at renterne i hans egen bank på 10% var i overkanten. Dette indlæg kan jeg heller ikke finde mere.

På den anden side set er jeg også godt klar over, at der ude i det ganske land kan sidde personer, der stiller de mere eller mindre samme spørgsmål i en uendelighed under forskellige pseudonymer, f.eks p.g.a. kedsomhed eller lignende bevæggrunde.

Jeg vil slutte min prædiken ved at gentage Lenis gamle ordsprog “Tillid er godt – kontrol er bedre”. Det er i øvrigt efter min opfattelse ganske få ændringer der skal til for at gøre debatten bedre, hvilket igen måske vil bevirke at flere potientielle kunder vil lave gode forretninger med jer.

Jyske Bank tror jeg dog ikke I kan få omstemt – de vil antagelig fortsat anse jer for at være useriøse.