#142054
test

michael
kan du ikke se forskel på noget der skal sorteres fra på grund at at det måske kan fornærme religiøse følelser eller bare følelser i heletaget og så noget så specifikt som en vel valg plakat f.eks. ?

det virker som du bevist ikke prøve at forstå pointen. Jo det er da klart at der skal være regler i et samfund f.eks. for bagvaskelse eller og injurier, men helle problemet omkring at “skåne” folks følelser eller bruge følelser som argument i et demokratisk samfund når vi kommer til regulering af samfundet som sådan det være sig ytringer eller dankort er at der åbnes et himmelvidt vindue for fortolkning og dermed censur. I praksis kan et sådan forbud eller en sådan regel kun indføres ved at vi har nogle skriftkloge som sider på avis redaktioneneren og klippe ud eller som PBS gør det at man kan skalte og valte som man har løst til.

at f.eks. et billede ikke må være omfattet af ophavsret er til at gå til. At det ikke må reklamere er til at gå til og så videre men netop punkt med at det ikke må krænke følelser er alt for vid en definition.

Det er så nu den reaktion som modtageren af et budskab vælger at komme med der bliver afgørende for hvordan afsenderen skal straffes? Sjovt nok er det i relation til tegningshysteriet stadig grinagtigt at billeder af Mohamed i Iran først blev forbudt og fjernet EFTER at man havde valgt at gøre det til en sag. Før det har jeg selv købt postkort med et motiv af mohammed i Theran. uden slør vel og mærket.