#141998
test

tja måske er et personligt motiv på notet som en visa/dankort ikke en ytring ud fra nogen argumenter men det giver jo kortet et personligt præ og det er vel netop kendetegnet for en ytring.

problemet for ytringsfriheden ser jeg derhen at hensynet til personlige bl.a. religiøse følelser nu er accepteret som en kriterium i bestemmelse af hvilke billeder der må være på et personligt dankort hvilket vel kun kan betagens som censur.

I forbindelse med tegnings hysteriet var det et bærende element for dem der gav JP ansvar for krisen at de da burde have indset at de ikke sådan kunne såre folks følelser.

Problemet i forhold til ytringsfriheden eller fraværet af censur er hvordan vi definere disse følelser. Jeg er sikker på at Søren Hansen gerne ville ha hele sagen mod ham afvist begrundet i hans sårede følelser eller at tidlige AFR tiltider kunne føle sig “følelsesmæssigt” forfulgt.

Problemet er efter min mening tydeligt i den her sag. Grundet fra været af klare regler, kun dette løse hensyn til “følelser” ender vi med at den enkelte medarbejder ved PBS er sat til at håndhæve censuren.

Og mit personlige problem er ikke mit kort, men at jer ser at denne censur tilstand desvære langsomt, men sikkert bliver udbredt i samfundet.

Så det er da meget fint at mene at jeg bare skal lave en T-shirt eller sådan noget andet vrøvl. Det i hvortilfald en fuldstændig for fejlet kommentar der slet ikke fanger pointen.

Og ja Kurt kunne have tegnet alt muligt andet ind det han gjorde, men indførslen er censur er desvære en glidebane vi er på vej ud på.