#141900
test

hannibal
held og lykke med det hele.

selv er jeg kun 43 og tænker da så langsomt på hvordan man skal få det hele til at lykkes, tja for måske bliver vi jo 95 år men måske ikke? Oven i har jeg så sidste arbejdsdag om et par uger og det kommer jo også til at ha stor indflydelse på mine muligheder frem over hvor længe jeg evt skal være uden arbejde.

Som sagt synes jeg det lyder som en rimelig ide at have adgang til midlerne via en boligprioritet, ha selv sammen system. Det kræver jo bare at man er den type hvor pegende ikke brænder hul i lommen.

Som sagt ville jeg bare se på omkostninger også. Da jeg lavede min F3 (eller var det F5) om til den boligprioritet sparede jeg en hel del ved at lade den køre til udløb. Det der med at omlægge før tid også så videre er alt sammen meget godt men det koster i gebyrer, kurtage osv og man skal nogle gange finlæse papirer for at finde alle gebyr posterne.

som sagt held og lykke med det hele og lad os satse på de 95 år ikke 🙂

Ps vedr aktier og obligationer skal man efter min mening se på den kursudviklingen der evt vil være frem over og IKKE hvad man har givet for dem i relation om man sælger, beholder eller køber.