#141684
Anonym

Hej,

Jeg har nu brugt de sidste to timer på at søge alle mulige sider her på nettet. Jeg kan ikke finde noget som helst der indikerer, at jeg skal betale husleje til min kæreste og han skat af lejeindtægt hvis han køber hus og jeg flytter sammen med ham. Faktisk er det flere gange nævnt at den kære skattefar ikke blander sig i hvorledes samboende ordner det økonomiske imellem sig.

På andre forums så jeg også at andre kontanthjælpsmodtagere fik at vide, at der intet er galt med at kæresten køber ejendom alene. De må bare som kontanthjælpsmodtagere ikke stå på skødet. Dermed fik jeg også opklaret om min bank vitterligt har ret i at samboende skal eje 50-50. Svar=nej.

Da min kærestes indtægt nok kun lige nøjagtig rækker til at blive godkendt til de 1.1 – 1.2 er det nok mest fornuftigt at vi lige venter et halvt års tid således at vi har udbetalingen og dermed ikke skal afdrage på den også. Da huset allerede har været til salg i et halvt år kan man jo håbe for vores vedkommende at det stadig er til salg om 6 måneder.

Tak for indlæggene. Jeg vender muligvis tilbage om et halvt år med yderligere spørgsmål når vi har udbetalingen på plads. Der er så meget vi som førstegangskøbere ikke aner noget som helst om. Ha’ en fortsat god sommer!