#141572
Anonym

Nej loven er lavet sådan at folk der bedrager banker for milliardbeløb de kan efter få låne penge fint igen, og mange bankdirektører står endda i kø for at låne dem penge. Derimod trækker John Jensen sin konto over med 500 kroner så vil bankerne både trække ham i retten, sætte ham i RKI og lignende. Det skriger jo til himlen.

Personlig går det ud over min retsfølelse. Et barn der bliver udsat for voldtægt kan koste samfundet millioner i førtidspension, psykologhjælp, tabt arbejde. Måske bliver denne stakkel selv kriminel som voksen endda og gør andre mennesker fortræd. Der så koster samfundet yderligere.

Samfundet tjener ikke noget på at at der måske skal bruges 50-100.000 kroner på at føre en retssag mod John Jensen for hans 500 kroner!

Derfor mener jeg sagtens man sammenligne 2 idet man kan se på hvad koster samfundet mest at forhindre?
Det er banken der har givet manden Dankortet, det er banken der har indgået aftalen med manden om at have kortet. Derfor er det bankens opgave mener jeg at give manden en mulighed for at betale pengene igen! Uden det skal lægge samfundet til byrde økonomisk!