#141100
Anonym

Det kommer an på din kapital, risikoprofil, tidshorisont og erfaring.

Hvis du har mod på det, kan du jo købe nogle aktier, evt. i en investeringsforening. Gennem f.eks. Nordnet, kan du købe investeringsbeviser i mange investeringsforeninger. Nordnet ligger i et fornuftigt prisleje, og giver et godt overblik.

Hvis du leder efter specifikke investeringsråd gennem forums som euroinvester, så vær opmærksom på, at de råd der bliver givet ofte er baseret på køb og salg inden for en meget kort tidshorisont på nogle få dage. Mens din tidshorisont formodentligt er noget længere. Enkelte investorer forsøger også at sætte egne aktier i et godt eller skidt lys med henblik på at sælge eller købe inden for få timer. Lad dig derfor ikke forblænde af debatører der råber om faldende eller stigende aktier, men brug istedet tid på at finde din egen strategi.

Hvis du vil købe aktier, så husk at spede dine investeringer, og husk, at aktier kan gå både op og ned. Det er altså ikke sikkert, at du ender med en rente der er bedre end bankens.

Hvis du er til livrem og seler, kan du evt. tage et kig på Nykredits aktiekonto, hvor de garanterer, at du ikke for tab på dine aktier, men det lægger også et låg på gevinsten.

http://www.nykredit.tv/mine-penge/finanskrisen-01/nyt-produkt-aktiekonto.html#/mine-penge/finanskrisen-01/nyt-produkt-aktiekonto.html

Mvh.