#141086
onkel

Hej Henrik

Den er jeg med på, men det er sådan set heler ikke det jeg kommentere på.

Min pointe er at Multi har bedt om at få udleveret pantebrevet og i den forbindelse vil jeg tror at Multi har bedt om (eller banken har troet dette) ikke at få aflyst pantebrevet, da han gerne vil kunne bruge stempelværdien en anden gang. I den forbindelse vil følgende af to scenarier ikke være unormale:

1) Multi får lavet pantebrevet om til et ejerpantebrev, således at der kan bruges til sikkerhed i fremtiden. Dette koster en tinglysning og dermed 1.400 kroner. At banken i det tilfælde vil tage 500 kr. for at lave allongen, vil jeg vurderer til at være normalt.

2) Banken vil ikke have tinglyst meddelelses påtegningen (til banken) på pantebrev, derfor skal denne fjernes med en tinglysning (igen 1.400 kroner til tinglysning og 500 kr. til en allonge).

Jeg har det generelt lidt svært ved at alle råber gebyrgrib på denne side, uden at det reelt er kommet frem hvad det er banken har bedt om betaling for.
Ovenstående er derfor blot et par eksp. på at det måske er ok. det som Multi har fået oplyst i banken.

Jeg er enig i at et gebyr på 1.900 kr. for en aflysning ikke er ok. Men jeg har også svært ved at forestille mig at det er tilfældet.

mvh

Onkel.