Forside Fora Privatøkonomi Vi får et kæmpe krak der vil overgå 1929 Vi får et kæmpe krak der vil overgå 1929

#141052
Anonym

Det her er logik for børn.

Når man trykker penge ud af luft(bailout money og bank pakker) og giver dem til korrupte banker og virksomheder, tigger man om at økonomien vil kollapse.

http://www.youtube.com/watch?v=loa92ZG1KV8

Formålet med krisen er at skabe en verdens central bank med en verdens mønt.

Din Moral,

Frihed er, at kunne give sine synspunkter til kende uden at blive hånet, latterliggjort og svinet til. Det du og dine meningsfæller har vist i hele denne tråd er, at i har forsøgt at undertrykke nogle bestemte synspunkter i at komme frem.

Jeg taler ofte med kinesere i forbindelse med mit “arbejde”. Når jeg viser dem disse ting, kan de ikke se siderne fordi Kina har et internet politi der prøver at begrænse kinesernes viden om bestemte ting. Men min kontakt har et software, så han kan se siderne alligevel.

I Danmark har vi ikke et internet politi. Men vi har typer som dig der på fanatisk vis håner og sviner dem til der giver en anden vinkle på virkeligheden end den du kender fra TV2 og DR med det formål at folk holder mund.

Du og de andre har ofte sagt, at i ville ønske, at jeg ikke kunne skrive mere på dette site.

Hvis du og dine meningsfæller hader frihed. Hvorfor flytter i ikke til Kina? Du kan sikkert få et job hos internet politiet?

De største slaver er dem der tror de er frie uden at være det.