#140942
Anonym

har ringet til banken i dag og snakke med dem.. min bankmand er selvfølgelig gået på ferie men har snakket med en rådgiver som de har.. hun sagde at når man lagde lån om så skulle man betale terminen ud på det gamle lån for at kunne få det nye lån til kurs 100.. ellers ville man få den til en dårligere kurs.. og vi har tegnet det nye lån den 4/8 2009 og det er selvfølgelig 4 dage for sent.. havde vi gjort det den 31/3 så havde vi nået det inden det nye kvartal begynder og så har vi sparet de 20.000kr som vi nu har tabt.. vores gamle lån er automatisk blevet opsagt den 30/6.. men synes da de er meget dårlig at vi ikke er blevet informeret om dette eller spurgt om hvornår vi vil opsige det gamle lån..

ved ikke hvad det er for en seddel du mener vi skal skrive under på..? mener kun at have skrevet under på det nye lån men skal selvføgelig hjem og se de papire vi fik skrevet under.. regnede jo med at når man lagde lån om i sit hus så ville det gamle lån automatisk blive slettet.

Men banken sagde at dette var meget normalt at man betalte terminen ud på det gamle lån for at kunne indfri til kurs 100. så er det dælme da dyrt at ligge sit lån om hvis det koster omkring 3000kr i omkostninger for at ligge om til nyt og så også 20.000kr for at kunne få lov til at få lånet til den bedste kurs