#140624
test

sikke mange åben spørgsmål

1) Nogen der kan oplyse, hvor stor en del af året pengene skal anvendes før realkreditlån er bedre end boligprioritet. – hvilket realkredit lån og hvad mener du med bedre? Hvordan finaciere du dit kapital behov?

1a) Kan man evt. optage en realkreditlån og få samme indlånsrente, som man giver i realkreditlånet, for den del af pengene man ikke bruger? Dette vil selvfølgelig nok kræve en bank som også ejer en realkreditinstitut!: du mener proritets lån ikke men renter lever jo af rentemarginalen så kender du en bank der ikke vil tjene penge?

2) Hvor får jeg billigst realkreditlån – F1 og F3. :RD 12 termin var de billigste sidste jeg checkede. F1 er billigere ind F3 men hent tilbud.

3) Hvor får jeg billigst en boligkredit. Jeg har en ejendom, jeg kan stille i sikkerhed, hvor den samlede lån fortsat vil være inden for 80 % af ejendommens værdi. :hvad mener du med boligkredit? F1 F5 O6% eller priritets lån? Som sagt er RD 12 termin sidste jeg checkede noget af det billigste. I øvrigt 80% af hvilken værdi? Jeg har ladet mig fortælle at biligpriserne er faldet og at boligmarkedet er gået i stå i stå dele af verden.