#109304
Anonym

Hej

Første indlæg og jeg kan se at indlægene i denne “tråd” er lidt gamle bortset fra det sidste, men jeg vil alligevel gerne give mit besyv med. Det med gebyret på 15 kr, men bedre kurs er tankevækkende, for det er jo sådan, at alle tjener penge, så hvor kommer de fra?

Jeg er telekunde hos CBB, og er glad for det, billige priser og kontrol med forbruget osv. Men de glemmer og reklamere med prisen for sms til udlandet som er mere end 2 kr, normalt koster en sms 19 øre.

Så der er nogle fælder og det er til tider svært at se dem, så det er en oplysning jeg er glad for, den med kursen.

Jeg har før været Scandiabankkunde og til Fangel vil jeg sige, at så længe jeg havde penge er det en god bank, men skal man bare låne lidt, smækker kassen i.

100.000 til et kolonihavehus og så måtte jeg finde ny bank, selv om jeg et år senere med samme løn for både min kone og jeg, kunne købe hus til 2.000.000.

Så trods gebyrfrihed er jeg meget utilfreds med Scandiabanken, for jeg skyldte ingenting, vi havde to betalte biler, og kun et studielån på under 40.000 som modregning.

Nu har vi hus og det er sådan at nu kunne vi sikkert med fordel låne penge, men det er svært at gå til en bank man føler kun er for de rige, for hvad er flotte rentesatser i sammenligningen værd, når man aldrig må komme til at bruge de satser i det virkelige liv.

Bare en kommentar til dem der er glade for Scandiabanken, for jeg har selv prist dem højt før, men blev skuffet.