#140600
Anonym

Jeg har skam læst det hele igennem også det med småt… og ja hvorfor søgte jeg så alligevel om et mastercard igennem mit master… Et meget godt spørgsmål, men jeg stod og manglede penge på daværende tidspunkt til at afværge en truende tvangsauktion… Jeg havde lige mistet min morfar og fået at vide at jeg ville arve omkring 100.000 kr før afgift – derfor vidste jeg at de 50000 kr som mit master kræver i deponering ville være nemt nok for mig at skaffe inden for en overskuelig fremtid!!! Ellers ville jeg aldrig have søgt om sådan et kort!!

Jeg er fuldstændig enig i at politiet skal bruge tid og ressourcer på voldssager m.m helt sikkert da!! men der må være en forbrugerstyrelse eller en anden klageinstans som man evt, kunne sende en klage til således de kunne blive opmærksomme på dette firma!!

Mine penge er da garanteret tabt og sådan er det!! Men jeg er et meget uselvisk menneske og den erfaring jeg er blevet rigere vil jeg da gerne have at andre folk kan blive foruden!!! Det firma skal da ikke have lov til at blive ved med at ta røven på folk!!

Det kan godt være at det er en diskussion om de overhovedet gør noget ulovligt eller ej -men de garantier og det de skriftlig fremstiller på deres hjemmeside og via det brev som jeg bl.a. har modtaget skal de vel leve op til.. De fører jo folk bag lyset og tjener fedt på det – som jo nok også er deres intentioner, og de er garanteret snu nok til aldrig at blive snuppet!!

Jeg synes bare at jeg er nødt til at gøre et eller andet hvis du kan følge mig!!!